Activiteitentafel baby – Leerzaam vermaak

Een activiteitentafel voor een baby is zo’n beetje het walhalla op het gebied van baby speelgoed. Je kunt het vergelijken met een kleine kermis op tafel formaat. Naast dat baby’s er helemaal gek van zijn leren ze er ongemerkt ook een hoop van. In dit artikel ga ik in op de leukste activiteitentafels voor baby’s, maar er zijn ook kleinere activity centers te koop die vaak iets minder kosten en die je leuk cadeau kunt geven.

Activiteitentafel baby

Ik heb een selectie gemaakt van de leukste activiteitentafels voor baby’s die er op dit moment te koop zijn. Ze variëren in prijs klasse van zo’n 30 tot 60 euro.

Sprekende Activiteiten Tafel

Chicco sprekende activiteiten tafel wondertuin 1 jaar

Een zeer leerzame activiteitentafel van Chicco die zowel Nederlands als Engels spreekt. Door met de letters en cijfers te spelen leren baby’s ongemerkt taalvaardigheden. Hij is als tafel te gebruiken maar poten zijn ook te verwijderen om er mee op de grond te kunnen spelen. Bekijk de video

VTech activiteitentafel

VTech activiteitentafel voor baby's

Op deze activiteitentafel zitten maar liefst 6 speel elementen waaronder bewegende kralen, piano toetsen en een interactief boekje. Tijdens het spelen klinken er allerlei gezellige geluidjes, gezongen liedjes en deuntjes. Tevens kun je het volume regelen erg handig voor ouders!

Clementoni

Clementoni activiteiten tafel

Met deze leuke activiteitentafel van Clementoni leert je baby cijfers, letters kleuren en vormen. Daarnaast leren ze dieren te herkennen aan hun geluiden. Bij de meeste activiteiten zit een leuk licht of geluidseffect wat de baby stimuleert om door te gaan.