Activity center baby – van 0.5 t/m 3 jaar

Een activity center voor baby’s is een leuk cadeau omdat ze er jaren plezier aan beleven. Een activity center is een multifunctioneel speelgoed dat de zintuigen van je kind optimaal stimuleert. Er zijn houten activity centers maar ook digitale die ik in dit artikel onder de loep neem. Bij deze digitale varianten vind je letterlijk veel toeters en bellen in de vorm van leuke muziekjes, liedjes en visuele effecten.

Activiteitentafel

Een Activiteitentafel voor baby’s maakt het mogelijk dat zodra de baby kan zitten je hem ook zittend met de activiteiten kunt laten spelen. Dit stimuleert je baby dus te blijven zitten om met de activiteiten te kunnen blijven spelen.

 

Mijn eerste stuurtje

Activity center cadeau baby

Dit geweldige auto stuurtje heeft heel veel opties: Als je op de toetsjes drukt hoor je leuke geluiden, gezongen liedjes, gesproken zinnetjes en grappige geluiden. Het stuurtje heeft 3 speel standen en de herkenbare auto elementen zoals een toeter, knipperlicht en schakelpook ontbreken natuurlijk niet!

Kubus

Activiteiten kubus baby

Een mooie kleurrijke activiteiten kubus waar aan elke kant weer nieuwe dingen zijn te ontdekken. Het boekje activeert verschillende gezongen liedjes. Als de vormpjes in de juiste openingen worden gestoken klinken er vrolijke geluidjes. De kubus schakelt zichzelf uit als hij niet gebruikt wordt en het volume is regelbaar.

Draaibal

Activity center draaibal

Een leuke leerzame activity center in de vorm val een draaiende bal. Leer over vormen, dieren, cijfers en kleuren. Het leuke is dat het baby;s uitdaagt om ernaar toe te kruipen. Ook bij dit cadeau is het volume in te stellen.

VTech kubus

Activity kubus voor baby en dreumes

Alle zes de zijden bieden leuk vermaak voor baby’s. Er is een gedeelte waarbij er geluiden en lichtjes gaan branden als je op de knoppen drukt. Daarnaast verschillende draaibare blokjes en schuifjes. Als de kubus heen en weer geschud wordt maakt hij grappige geluidjes!

Locomotief

Vtech locomotief activity center

Een super activity center is deze locomotief van Vtech. De locomotief is eenvoudig om te bouwen tot loopwagen, loopauto of tafeltje! Een veelzijdig activity center waar je kleintje jaren plezier aan heeft.

Paw Patrol

Vtech paw patrol activity center

nog een stoer activity center van Paw Patrol met de originele stem van Ryder. Ga op reddingsavontuur op de sneeuwscooter, hovercraft of quad.