Cadeaus voor kinderen

Baby puzzels om te leren puzzelen – 1 tot 2 jaar

Een baby puzzel is bedoeld om jouw baby het ruimtelijk inzicht te geven voor het maken van een puzzel. Er zijn veel verschillende baby legpuzzels die je online kunt kopen variërend van 2 tot 10 stukjes. Daarnaast zijn er natuurlijk de bekend houten puzzels waarbij elk figuurtje in de desbetreffende uitsparing gelegd moet worden. Dit zijn de beginselen om te leren puzzelen.

Online

Veel ouders zoeken naar puzzels online opzich niets mis mee maar daar leren ze meer het omgaan met de tablet mee. Wat je natuurlijk niet traint met een online puzzel is de oog hand coördinatie en de fijne motoriek.

Nijntje

Een eerste puzzel van het wel bekende vriendje nijntje. Deze puzzel bestaat uit los liggende onderdelen ze hoeven dus niet als een traditionele puzzel aan elkaar vast geklikt te worden. Hierdoor hoeft de motoriek nog niet perfect te zijn om de puzzel op te lossen. Van 2 t/m 5 stukjes.

Houten dieren

Een leuke houten dieren puzzel met een paardje, olifant, hond, koe, beer, eend, varken, leeuw, konijn en nijlpaard. Ideaal als eerste puzzel, mede dankzij de grote knopjes aan de stukjes eenvoudig vast te houden.

Houten leer puzzel

Deze puzzel is bedoeld om te leren puzzelen. Het voorbeeld laat zien hoe de afbeelding moet worden de stukje hoeven alleen op de goede plek gelegd te worden. Een mooie puzzel voor beginners.

Puzzel lilo

 

Een uiterst schattige houten puzzel van DJECO. Het lijkt een vrij eenvoudige puzzel maar je moet elk diertje op het juiste blad zetten en ze passen maar op 1 manier! Mooie stevige houten puzzel.

Puzzel blokken

 

Een mooie blokken puzzel met 6 verschillende dieren afbeeldingen waaronder een egel, vogel, uil, vlinder, pinguïn en walvisje. De blokjes zijn 4.5 cm groot dus makkelijk te hanteren door kleine handjes.

Rupsje nooitgenoeg

Een leuke 4 in 1 puzzel van rupsje nooitgenoeg de stukjes variëren van 4 tot 16 stukjes. Uitdagend voor kleine en wat oudere peuters.

Exit mobile version