Cadeaus voor kinderen

Baby speelkleed – Activity gym

Baby speelkleed activity gym

Baby speelkleed

Een baby speelkleed biedt veel uitdaging voor baby’s ze worden ook wel activity gym genoemd. Zeker als ze op het punt staan om zichzelf om te gaan draaien en bewegen. De meeste speelmatten worden namelijk geactiveerd doordat de baby een beweging maakt. Zo moet de baby tegen de opstaande rand schoppen om een leuk muziekje te horen. Op deze speelse manier wordt je baby overgehaald om te bewegen. Naast muziekjes zitten er ook vaak spiegeltjes en diverse knispers bij kortom een hele mat om te ontdekken. Ik heb de leukste drie hieronder verzameld.

Rainforest

Deze mooie activity gym van Fisher Price stimuleert zo’n beetje alle zintuigen van je baby. Door te bewegen activeren er diverse leuke muziekjes en geluidjes. Er zitten veel leuke speeltjes bij zoals een leuke aap met krulstaart en rammel olifantje.

VTech speelmat

Een speelmat die met je kleine baby meegroeit. De allerkleinste kunnen uit de voeten met de speelboog, en de oudere kindjes kunnen op hun buik het activiteiten paneel bedienen met allerlei leuke geluidjes.

Tiny Love

Een zeer vrolijk speelkleed voor baby’s met veel te ontdekken. Als het zonnetje wordt aangeraakt begint hij muziekjes te spelen. Bovendien is deze speelmat erg goedkoop en komt inclusief batterijen.

Fisher Price

Deze leuke activity gym neem je makkelijk overal mee naartoe aangezien je de twee speelbogen makkelijk opvouwt. 5 speeltjes houden je baby lang bezig, de leeuw is interactief en maakt de muziekjes.

Multifunctioneel

Een leuk speelkleed dat je voor baby’s kunt gebruiken als activity gym maar die je als het kindje ouder is ombouwt tot tafeltje waar je aan kun zitten of staan om de andere speeltjes te kunnen gebruiken. Oftewel jarenlang plezier van.

Bright Starts

Heeft je baby veel ruimte nodig? Dan is dit het ideale speelkleed van maar liefst 1.2 meter lang. Ook kun je de randen van het kleed eenvoudig opklappen om er een ballenbak van te maken inclusief ballen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Exit mobile version