Cadeaus voor kinderen

Ballenbak baby – De leukste op een rij

Een leuke baby ballenbak geeft je kindje uren lang plezier. Zeker als het een variant is van zijn favoriete karakter zoals Cars, Nijntje of Frozen. Ik heb de leukste ballenbakken voor baby’s hieronder voor je verzameld.

Bumba

Een leuke ballenbak van Bumba inclusief 50 gekleurde ballen. Op de buitenrand staat een mooie afbeelding van Bumba, Bumballoo, Kiko de aap en Tumbi.

Ballenbak huisje

Dit ballenbak huisje is 85x85x100 (lxbxh) en komt inclusief 200 ballen in diverse kleuren. Handig is dat je dit ballenbakje makkelijk buiten kunt gebruiken zonder dat er allerlei viezigheid in kan komen. Omdat het rondom is afgesloten het dak kan er ook afgehaald worden.

Luxe ballenbak

Een zeer luxe en confortabele ballenbak van apknuffel. Hij is wel vrij prijzig maar daar krijg je wel een design ballenbak voor die in elk huis past. De zachte randen geven de ballenbak een chique uiterlijk. Tevens kun je de hoes apart wassen zodat alles hygiënisch blijft. Ook zit er een handige opbergzak bij. Hij komt inclusief 150 ballen.

Cars

Deze stoere Cars ballenbak is een must have voor jongetjes! Helaas zitten er maar 10 speelbalen bij maar die koop je er heel gemakkelijk los bij.

200 Ballen

De meeste ballenbakken komen met maar een handjevol ballen. Het mooiste van een ballenbak is juist dat je er lekker in kan vallen zonder je te bezeren! Daarom koop je er het beste wat extra ballen bij in deze zak zitten er 200!

Frozen ballenbak

Voor de echte meisjes een mooie Frozen ballenbak inclusief 20 gekleurde ballen. Leuk aan deze ballenbak is dat er aan de zijkant een wand met gaten zit waar je de ballen doorheen kunt drukken. Tevens zit er ook voor buiten een handig dakje op tegen de zon.

Exit mobile version