Loopmotor voor baby’s vanaf 1 jaar – De leukste op een rij

Ben je opzoek naar een stoere loopmotor voor een baby van rond de 1 jaar? Ik heb de leukste kleine varianten voor je verzameld zo heb je in een oog opslag de beste bij de hand. Een loopmotor voor baby’s kenmerkt zich door de brede wielen, hierdoor is het voor de allerkleinste eenvoudiger om het evenwicht te bewaren. Ook zijn de loopmotoren voor ene baby vaak wat kleiner van formaat zodat ze eenvoudig op kunnen stappen. Een loopmotor leert een kind al op jonge leeftijd kennis maken met evenwicht en snelheid. Zo zal het overstappen op een driewieler en uiteindelijk fietsen een stuk sneller verlopen.

Repsol

Repsol loopmotor vanaf 1 jaar

Een te gekke loopmotor voor stoere jongens. Met de brede wielen kan je baby eenvoudig zijn evenwicht houden. Afmetingen: 68,5 x 32 x 48 cm.

Vtech loopmotor

Vtech loopmtor baby

Geen stoere maar wel een zeer leuke loopmotor voor baby’s vanaf 1 jaar. Zoals je van Vtech mag verwachten zitten er op deze loopmotor veel toeters en bellen. Zo klinken er allerlei leuke liedjes/geluidjes en zinnetjes uit de motor. Het fijne aan deze loopmotor is dat je er in het begin nog een driewieler van kunt maken zodat je langzaamaan opzoek kunt gaan naar het evenwicht.

Cars loopmotor

Loopmotor baby cars

Jouw baby ook zo’n fan van Cars dan is dit de ideale loopmotor. Deze loopmotor is extra klein en geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar.

Neo Moto loopmotor

Neo moto loopmotor

Speciaal voor meisjes is er deze mooie roze loopmotor. Met zijn eigenzinnige design oogt hij geweldig. Het stuur heeft extra smalle handvatten zodat de allerkleinste hem goed kunnen vasthouden.

Frozen loopmotor

Frozen loopmotor 1 jaar

Zelf voor echte frozen fans hebben ze een stoere loopmotor. Handig is dat er aan de loopmotor een handvat zit zodat ouders hem eenvoudig met zich mee kunnen dragen als hun kleintje het blokje om onverhoopt toch niet red.

Paw patrol

Paw patrol loopmotor baby 1 jaar

Een mooie stevige loopmotor van Paw patrol. De afmetingen zijn: 68,5 x 32 x 48 cm.