Loopwagen baby – De beste loopwagens voor de eerste stapjes

Een baby loopwagen biedt de baby extra zelfvertrouwen om zijn eerste stapjes te zetten. Naast het leren lopen biedt zo’n loopkar nog veel meer speel plezier met veel leuke activiteiten. Persoonlijk vindt ik een houten loopwagen echt een aanwinst.

VTech Baby Walker

Loopwagen voor baby

Al jarenlang wordt deze loopwagen als beste verkozen. Dit komt onder anderen doordat het een zeer robuust geheel is niet kapot te krijgen. Daarnaast is het erg handig dat je het activiteiten paneel eraf kunt halen zodat je kindje er ook mee kan spelen als het nog niet zo goed loopt.

Brandweer

Houten brandweer loopwagen voor baby

Een zeer mooie houten loopwagen in de vorm van een brandweerauto. Naast een loopwagen is dit karretje ook een vormenstoof en biedt het veel opbergruimte.

ChiccoChicco loopwagen

Een iets eenvoudigere loopwagen die zijn taak meer dan voldoet. Er zitten allerlei leuke extra’s op zoals rond draaiende schuifjes en vormpjes. Verder is het een stevige loopwagen voor een zacht prijsje.

Viga Toys

Viga toys houten loopwagen

Een leuke duwwagen gemaakt van hout. Inclusief leuke draaiende en schuifbare speeltjes. Het loopwagentje is ongeveer 42 cm hoog en 34 cm breed.

Nijntje

Nijntje baby walker

Een mooie loopwagen van Nijntje in mooie heldere kleuren. Ook op deze leuke loopwagen zitten veel verschillende speeltjes, waaornder een klokje, tandwielen en tel kralen.

Little Tikes

Little tikes 3in1 loopwagen

Een bijzondere loopwagen van Little Tikes met een boogvorm. Een zeer uitgebreide loopwagen met meer dan 70 activiteiten! Je kunt hem ook eenvoudig inklappen. Ook verkrijgbaar in het Roze.