Speelgoed blokken voor baby, dreumes en peuter

Baby speelgoed blokken zijn vaak speciaal gemaakt voor die kleine handjes en vingertjes. Ze zijn er in veel leuke kleurtjes en van bekende figuurtjes. Ik heb hieronder de leukste houten speelgoed blokken voor baby’s, dreumes en peuters bij elkaar gezet.

Woezel en Pip

Woezel en pip blokkenemmer voor peuters

Deze leuke blokkenemmer heeft veel leuke verschillende blokjes met alle vriendjes van Woezel en Pip. Zonnetje, Tante Perenboom, Zonnetje, Buurtpoes en natuurlijk Vlinder en Molletje.

Blokken trein

Houtenblokken trein

Een mooie vormgegeven houten speelgoed trein met allerlei verschillende blokjes. Het is leuk voor de kindjes om uit te vogelen hoe ze nu precies de trein kunnen bouwen wat hun puzzel vaardigheden ontwikkeld.

Ontdekken

Leerzame speel blokken

Dit zijn erg leuke ontdekkingsblokken. In elk blokje zit weer een andere verassing zoals een spiegeltje, belletje of ruwe vacht. De blokjes zijn erg leuk voor de allerkleinste maar ook voor wat oudere baby’s om een toren mee te bouwen.

Vormenstoof toren

Blokken toren met vormenstoof

Deze blokken set voor baby’s ziet er niet alleen erg chique uit maar biedt je kindje ook veel uitdaging door de ingebouwde vormenstoof.

Regenboog

Regenboog blokken

Een zeer fraaie iets ingewikkelde houten blokken set. Je kunt er meerdere constructies mee bouwen, zoals een gewone regenboog maar ook een soort halve maan of toren.

Grote doos

Blokkendoos voor baby's en peuters

Onmisbaar voor elk kind een mooie grote blokkendoos met maar liefst 100 stukjes. Eenvoudig alles op te ruimen in de bijbehorende doos.