Cadeaus voor kinderen

Wipstoel roze – De leukste wipstoeltjes voor meisjes

Ben je opzoek naar een roze wipstoel? Zoek niet verder ik de heb de beste roze wipstoeltjes voor meisjes voor je verzameld. Het handige aan een wipstoeltje is dat je even je handen vrij hebt om zelf even wat gedaan te krijgen. Er zijn tegenwoordig steeds meer elektrische wippertjes verkrijgbaar. Zo hoef je niet elke keer een dieuwtje te geven maar wipt het stoeltje volautomatisch.

Little World

Een mooie roze wipstoeltje van Little World. het stoeltje kan in 5 verschillende snelheden wippen. Er zitten acht verschillende muziekjes in waarvan je het volume kunt regelen. Er zit een tijdschakelaar op die op drie tijdsinstellingen gezet kan worden. Verder is het wipstoeltje eenvoudig op te klappen en op te bergen. Het stoeltje kan eventueel ook op batterijen werken maar er zit ook een adapter bij. Kortom een super schommelstoel voor heerlijke rust momenten.

Baninni roze wipstoel

Een mooi roze wipstoel van Baninni. Het stoeltje is bekleed met een lekkere zachte vulling voor extra comfort. Het stoeltje kan gebruikt worden vanaf de geboorte het riempje houdt je kleintje goed op zijn plek. Tevens zit er een leuke boog met speelgoed bij om je baby te vermaken. Het stoeltje is in verschillende standen te verstellen. Hij is ook verkrijgbaar in de volgende kleuren: Blauw, Bruin, Rood, fel roze.

Topmark Wipstoel

Een mooie roze wipstoel van Topmark genaamd Toby. Het zitgedeelte heeft een antomische vorm en is bekleed met comfortabel materiaal. Handig is dat er aan het stoeltje draaghendels zitten zodat je het stoeltje eenvoudig even verplaatst mocht dat nodig zijn. Ook zitten er antislip vloerbeschermers onder zodat hij niet makkelijk verschuift. Ook bij dit stoeltje zit een leuke speelboog. Tevens kun je de bekleding loshalen om te reinigen.

Exit mobile version