Playmobil 4 jaar – De leukste playmobil sets vanaf 4 jaar

Playmobil wordt pas echt leuk vanaf 4 jaar, dan zijn kinderen ver genoeg ontwikkeld dat ze zelf met de poppetjes een verhaaltje kunnen spelen. En dat is toch waar het bij Playmobil om draait. Ik heb de leukste playmobil sets voor kinderen van vier jaar voor je verzameld.

Ziekenhuis

Playmobil ziekenhuis 4 jaar

Een compleet ziekenhuis van Playmobil! Erg herkenbaar voor kinderen die al eens in het ziekenhuis zijn geweest. Je vind er onder anderen een verstelbare operatietafel, ruime lift, pleisters. Op de kraamafdeling vind je alles voor de verzorging van kleine baby’s.

Paardrijclub

Paardrijclub playmobil

Is jouw kind ook zo weg van paarden? Met deze Playmobile paardrijclub kunnen ze uren spelen. Zo kunnen ze de paarden verzorgen, stallen uitmesten en opzadelen. Verder zitten er veel leuke accessoires bij voor de paardenrijclub.

Zee Aquarium

Playmobile zee aquarium

Een mooie kleurrijk zee aquarium dat eventueel met echt water gevuld kan worden dus ook leuk voor buiten. Er zit een Kijkkoepel in waarbij de poppetjes omringd worden door de zee dieren. Er zitten maar liefst 112 onderdelen bij deze set van visjes tot dolfijnen.