Rolschaatsen kind 4 jaar – De leukste rolschaatsen voor jongens en meisjes

Ben je opzoek naar goede rolschaatsen voor een kind van 4 of 5 jaar? Zoek niet langer ik heb de beste rolschaatsen voor zowel jongens en meisjes verzameld.

Waarom Rolschaatsen?

Voor jonge kinderen is het vaak nog net te moeilijk om met skeelers te gaan rolschaatsen. Voor de leeftijd tot een jaar of 7 is het handiger om rolschaatsen te kopen. Hiermee kunnen ze wel alvast leren om hun balans te houden maar hebben ze nog wel extra stevigheid doordat de wieltjes in een vierkant staan en niet recht achter elkaar. Bovendien zien die old school rolschaatsen er gewoon heel cool uit.

Bescherming tijdens het rolschaatsen

Zorg ervoor als je je kind gaat leren rolschaatsen dat je voor goede bescherming zorgt. De lol is er snel vanaf als ze met kapotte knieën of ellebogen aankomen zetten. Zorg dus voor goede knie en elleboog beschermers. Maar denk ook aan een goede helm en polsbeschermers.

Skeelers

 

 

De beste rolschaatsen voor kinderen van 4 jaar

Rolschaatsen kind 4 jaar

Dit is een zeer betaalbare rolschaats van Nijdam. Hij is verkrijgbaar in het roze en blauw. De rolschaats heeft een stevige kunststof buitenschoen met een handige snel sluiting met slot. De binnen schoen is uitneembaar en zorgt voor extra comfort. Deze rolschaats kan ingesteld worden in verschillende maten variërend van maat 27 t/m 30, 30 t/m 33 en 34 t/m 37.

Roze rolschaatsen voor kinderen

Echte mooie klassieke roze rolschaatsen voor meisjes met een schoen van stof. Met mooie felgele veters zijn het echte eye catchers. De rolschaatsen zijn gebaseerd op de populaire Argentijnse tv serie Soy Luna waar een stoere meid haar rolschaatsen kunsten in laat zien. De rolschaatsen zijn verkrijgbaar in de maten 30 t/m 39

Triquad rolschaatsen

Wil je je kind op den duur toch op skeelers laten rolschaatsen? Voor de beginners die nog wat extra zekerheid nodig hebben zijn er deze hybride oplossingen. Ze noemen ze Triquads en het voordeel is dat de voorste wieltjes op den duur achter elkaar kunt zetten waardoor het meer op een skeeler gaat lijken. In het begin kun je de wieltjes nog net als rolschaatsen in een vierkantje zetten. Ook deze rolschaats is verkrijgbaar in de maten 27 t/m 30 en 31 t/m 34.

Rolschaat skeelers

Nog een mooie hybride oplossing voor als je toch liever gaat voor skeelers zijn deze van Skate-plein. Naast dat het echte skeelers zijn kun je de wiltjes uit het midden dus naast elkaar aan de voor of achterkant plaatsen. Zo heb je zeker in het begin extra balans en stevigheid. Verder bevat deze rolschaats een mooie stevige plastic schoen die middels een knop versteld kan worden in de maten 27 t/m 30, 30 t/m 33 en 34 t/m 37. Ze zijn ook verkrijgbaar in de kleur grijs.

Rookie rolschaatsen voor kinderen vaanf 4 jaar

Echte old school rolschaatsen met stoffenschoen komen van Rookie. Deze trendy design rolschaatsen staan geweldig. Verkrijgbaar in diverse designs en maten van 32 t/m 39. Bekijk hier alle rolschaatsen van Rookie.