Cadeaus voor kinderen

Educatief spel voor peuters van 2, 3 jaar

educatieve cadeaus voor peuters

Vanaf een jaar of 3 kun je langzaamaan de eerste spelletjes met je kind gaan doen. Verwacht geen Monopolie of Kolonisten van Katan maar er zijn wel veel leuke educatieve spelletjes voor peuters. Ik heb hieronder de leukste spellen op een rij gezet.

Vormen en kleuren

Een leuk educatief spel voor peuters vanaf een jaar of 3. Met dit spel is het de bedoeling om jouw peuter nieuwe kleuren en vormen te laten herkennen en benoemen.

Een soort Triviant voor peuters. In dit spel zitten allerlei algemene kennis vragen zoals welk dier staat op de kaart of taal en rekenvaardigheden. Maar ook fysieke opdrachten zoals probeer 5 seconden op 1 been te staan. Erg leuk om samen met je kind te doen.

Nijntje Electro

Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld Electro. Door een metalen pennetje op het juiste rondje te houden hoor je of je antwoord goed of fout is. Deze versie van Nijntje maakt gebruik van een handige pen die ook kleintjes goed kunnen vasthouden. Bij elk goed antwoord hoor je een muziekje.

Loco Bambino

Wie heeft het vroeger niet gespeeld Loco bambino. Deze variant staat in het teken van de ondeugende Dikkie dik. Met Loco Bambino is het de bedoeling te leren begrijpen wat bij elkaar hoort, te observeren in deze editie zit ook een tel opdracht.

Exit mobile version