Zwembad voor baby – De leukste op een rij

Een baby zwembad wordt leuk als je baby goed rechtop kan zitten dan kun je in de zomer heerlijk met je kleintje genieten van de zon. Tegenwoordig heb je zeer leuke baby zwembadjes met sproeiers en allerlei activiteiten. Ik heb de leukste voor je op een rij gezet.

Zwembad thema

Er zijn eenvoudige zwembadjes maar ook van een bepaald thema zoals cars, frozen of disney. Daarnaast zijn er veel leuke zwembadjes met printjes van vissen of andere dieren.

Bescherming

Naast plezier bieden sommige zwembaden ook bescherming tegen UV straling doormiddel van een soort parasolletje. Ook is het fijn als het badje een opblaasbare bodem heeft dit geeft uw baby net iets meer comfort.

Extra’s

Naast het badje heb je ntuurlijk ook wat extra’s nodig zoals een baby zwembandjes, badspeelgoed en om niet flauw te vallen een handige zwembadpomp.

Veiligheid

Laat je baby nooit alleen achter in een zwembadje! Ook niet als er maar een klein laagje water inzit.

Baby zwembad

Speelcentrum

Zwembadspeelcentrum voor baby

Een waar speelcentrum voor jouw baby. Bij dit leuke baby zwembad zit een sproeier, kleine glijbaan en dino met basketbalring! Gegarandeerd vele uren waterpret. Met een afmeting van 3.30 x 2.30 meter ruim genoeg.

Speelcentrum klein

Zwembad speelcentrum klein

Een zeer mooie houten loopwagen in de vorm van een brandweerauto. Naast een loopwagen is dit karretje ook een vormenstoof en biedt het veel opbergruimte.

Zwembad kasteel

Inex fantasie zwembad kasteel

Een mooi prinsessen of prinsen kasteel zwembad inclusief water spuwende draak, glijbaantje en zwaard met schild. Voor urenlang speelplezier.

Roze

roze opblaas zwembad

Een handig zwembadje voor baby’s of kleine kinderen. Mooi roze ideaal voor meisjes. Naast een zwembad kun je hem ook goed gebruiken als ballenbak. Als extra zit er een handig reparatie setje bij voor als hij onverhoopt lek gaat.

Paddenstoel

Paddenstoel zwembad voor kinderen

Een leuk zwambadje voor baby’s met beschermend dakje om uw baby te beschermen tegen UV straling.

Dinosaurus

Inex dinosaurus zwembad

Nog zo’n mooi zwemparadijs voor kleine kinderen. Dit zwembad heeft een glijbaan, hongerige dinosaurus die gevoerd moet worden met de 6 bijgeleverde ballen. Daarnaast is er een sproeiende palmboom en een ware waterval. De afmetingen van dit bad zijn 249 x 191 x 109 cm.

Baby zwembad

Baby zwembad vissen

Voor baby’s die nog niet echt goed rechtop kunnen zitten maar wel als een dolle heen en weer kruipen is dit een geweldig badje. Door de lage rand kunnen ze door het water heen spetteren terwijl ze kruipen. Inclusief 2 opblaasbare visjes.